Google, Premier Partner Rozeti ile ilgili çeşitli yeniliklere gidiyor. Bu süreçte kendilerinden yeni partner rozetinin koşullarını karşılıyor olduğumuza dair harika bir dönüş aldık. Dünya’da ki ajanslar üzerinde arasında Premier Partner olma oranı %3. Bizde Destex Digital olarak Google Premier Partner Rozeti şartlarını karşılayan ilk %3’teki iş ortaklarında biri olmaktan gurur duyuyoruz.

https://www.google.com/partners/agency?id=1399096961 

Premier Partner ajanslar ile çalışmanın avantajları, kampanya süreçlerinize olan pozitif etkilerini aşağıda inceleyebilirsiniz.

Google Premier Partner Rozeti nedir?

Google Premier Partner Rozeti, Google’ın kendi iş ortakları arasında sağladığı özel bir sınıflandırma. Ajansların yönetim sistemi, üstlendikleri markalar, ve sahip olunan ödüllere yönelik olarak belirli ajanslara Premier Partner olma yetkinliği veriliyor. Google’ın en iyi uygulamalarını kullanan ve bunu müşterilerinin hesaplarına yansıtan ajanslar, partner rozetine sahip oluyor. Bu rozete sahip olup Premier İş Ortakları’na dahil olan ajanslar, ek sertifikasyon gereklilikleri sağlıyor ve Google’dan daha fazla destek alıyorlar.

Markalar Neden Google Premier Partner Ajansı İle Çalışmalı?

Google, web sitenize ilgili tıklama ve dönüşüm sağlayabileceğiniz önemli bir kaynak. Bu sebeple doğru yönetim, bütçe kullanımı ve optimizasyon süreci titizlik ile yürütülmeli. Google Premier partner ajanslarında ekipler deneyimli ve uzman kişiler tarafından oluşturulur. Böylelikle hesabınız sertifikalı Google ADS uzmanları tarafından kurulur. Dönüşümler takip edilir ve alınan  verilerine göre reklamlarınız potansiyel kitlenize en doğru alanlarda gösterilir.

Google Premier Partner ajansları, Google İrlanda ekibinden direkt destek alır. Bu şekilde sorunlar ya da optimizasyonlar ile alakalı direkt olarak Google’ın destek sağladığı bir ekip ile çalışmalarınızı sürdürürsünüz. Hata payı sıfıra iner. Gereksiz zaman ve bütçe kaybı yaşamadan dijital faaliyetlerinizi sürdürebilirsiniz.