Facebook Satış Odaklı Reklam ModelleriFacebook, reklam konusunda her geçen gün kendini yenileyerek bir adım daha ileriye gitmektedir.

Facebook reklamları ile markalar için özel hedef kitleler oluşturabilir, içerikleri bu hedef kitleler ile kolaylıkla paylaşabilir ve ürünlerinizi satışa dönüştürebilirsiniz. Facebook’ta satış odaklı kullanılan 3 reklam modeli vardır.

Bunlar; Gönderi öne çıkartma, İnsanları internet sitenize çekme, İnternet sitenizdeki dönüşümleri arttırma.

  1. Gönderi öne çıkartma: Facebook’ta paylaştığınız gönderilere reklam vererek gönderinizin daha çok insana ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bu reklam modeli ile hem gönderinizin etkileşimini arttırabilir, hem sitenize kullanıcı çekerek site trafiğinizi ve satışlarınızı arttırabilir, hem de marka bilinirliğinizi arttırabilirsiniz.
  2. İnsanları internet sitenize çekme: Facebook’ta reklam verdiğiniz gönderinin üzerine tıklatarak insanları sitenize çekebilir, bu sayede site trafiğinizi ve satışlarınızı arttırabilirsiniz.
  3. İnternet sitenizdeki dönüşümleri arttırma: Facebook’ta bu model ile yapacağınız reklamlarda sitenize dönüşüm kodu ekleyerek Facebook sayesinde yapılan satışları kolayca saptayabilirsiniz.

Facebook reklamları ile satışlarınızı arttırmak istiyorsanız, www.destexdigital.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.