Destex Digital olarak Uyumsoft ekibi ile sağladığımız çözüm ortaklığı ışığında harika bir başarı hikayesi ortaya çıkarttık.

Uyumsoft ekibi ile en doğru şekilde ilerlemek ve maksimum performans almak adına Google Ads modelleri için özel dijital reklam stratejileri geliştirdik.

Uyumsoft ile çalışmaya başladığımızda öncelikle markanın ihtiyacı olan en doğru reklam modellerini belirledik. İlk aşamada form sayılarını arttırmak için Google Arama ağı ve Google Remarketing reklam modelleri ile başladık. Ayrıca marka bilinirliğini arttırmak için Google Görüntülü reklam ağı, Youtube ve  Gmail reklam modellerini kullandık.

Uyumsoft ile çalışmaya başladığımız ilk 6 aylık süreçte reklam kampanyalarındaki dönüşüm oranlarını %65 oranında arttırdık. Buna ek olarak %47 oranında bir dönüşüm yani form başı maliyet düşüşü sağladık. Uyumsoft tıklanma oranlarında ise %63’lük bir artış elde ettik.

Yapılan çalışmalar sonucunda hizmet alanları ile doğrudan ilgilenen binlerce kişi Uyumsoft ile iletişime geçti. Destex Digital olarak Uyumsoft’a iş hedeflerini gerçekleştirme süreçlerinde rekabet güçlerini arttıracak kaliteli reklamcılık çözümleri sunduk ve sağladığımız çözüm ortaklığı sürecinden memnuniyet duymaktayız.

Video :

https://youtu.be/jONEc0DmDMA