Destex Digital’in Kreatif Ajansı Fame+Noble’a Brandverse Awards Ödülü!

Dijitaldeki en başarılı marka ve projeleri ödüllendiren Brandverse Awards yıl boyunca sergilenen reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi çalışmalarını sektörün ileri gelenlerinden oluşan jüri üyeleri eşliğinde değerlendirildi. Marketing Türkiye ve  BoomSonar işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte ödüller en yaratıcı, etkileyici ve verimli projelerin sahiplerine takdim edildi. Pazarlama sektöründe ses getiren etkinlikte Fame+Noble’a, İGA İstanbul Airport iş birliği ile yaptığı  “Hayaller Dijitale Taşınıyor; Tuvalden Piksele” adlı projesinde VR/AR teknoloji kullanımında bronz, NFT kullanımı kategorilerinde gümüş ödülün sahibi oldu.

 

Merakla beklenen Brandverse Awards etkinliği, 30 Haziran Perşembe günü gerçekleşti. 8 farklı kategoride sunulan projeler için jüriler değerlendirmelerini sağladı ve ödüller sahiplerine iletildi. Destex Digital’in kreatif çalışmalarını yürüten Fame+Noble, bu özel 2 farklı kategoride ödül almayı başardı.

 

Fame+Noble Proje Yönetici Didem İskeçeli “Hayaller Dijitale Taşınıyor; Tuvalden Piksele projemizin ses getirmesi ve 2 farklı kategoride ödüllendirilmesi bizler için mutluluk verici!” ifadelerine yer verdi.  Hayaller Dijitale Taşınıyor; Tuvalden Piksele Projesini aşağıdan inceleyebilirsiniz.