Orta ve Doğu Avrupa’nın önde gelen sigorta uzmanlarından olan Vienna Insurance Group Ray Sigorta, yeni döneme ait dijital medya planları oluşturmak ve doğru reklam çalışmaları yürütmek adına Destex Digital ile el sıkıştı.

Tüm müşterimiz için ekip olarak sektörlere özel dijital stratejiler belirleyerek başarılı reklam çalışmaları kurguluyoruz. Markaların hedef kitlelerine yönelik var olmaları gereken alanlar, iletilmesi gereken ana mesajlar ve doğru reklam kanalları ile dijital başarı kaçınılmaz hale geliyor.

Sosyal medya, Google Adwords, SEO ve Web tasarım alanlarında 25 kişilik profesyonel ekibimiz titizlik ve özveri ile çalışma sağlıyor. Reklam çalışmaları için tasarımlar rakip analizleri ve incelemeler doğrultusunda hazırlanırken, markanın dönüşüm oranlarını arttırabileceği ve bilinirlik yaratabileceği reklam kampanyaları Sosyal Medya ve Adwords ekibimiz tarafından kurgulanıyor. Organik anlamda başarı kaydetmek isteyen müşterilerimiz için ise SEO ekibimiz daima hazır!

Ray Sigorta Adwords ve Sosyal medya planlamaları noktasında ekibimiz ile görüştü ve kendileri ile bir çözüm ortaklığı gerçekleştirdik. Destex Digital ekibi, Ray sigorta medya çalışmaları için start verdi. Hoşgeldin Ray Sigorta!