Google Premier Partner ajansı olmanın yanı sıra müşterilerimize daha fazla seçenek sunabilmek amacıyla Yandex Direct eğitimlerine davet edildik.

Yandex ofisinde aldığımız eğitim ile müşterilerimize Yandex reklamları ile ilgili de destek sağlamaktayız. Ajans vizyonumuz gereği müşterilerimizin tüm dijital ihtiyaçlarını tek çatı altında toplamak adına her alanda profesyonel hizmet sunmaktayız.

“Yandex ilk çıkış yaptığı süreçte reklam faaliyetleri adına %1 kullanım oranına sahip iken bu oranı %10 oranında yükseltti.”

Lokasyon, arama motoru tercihlerinde en önemli etken. Ülkelerin tercih ettikleri arama motoru kullanım oranlarına yönelik olarak seçim yapmak, başarılı bir reklam çalışması için büyük önem taşıyor. Yandex kullanıcıları için özel reklam stratejileri oluşturmak ise diğer önemli faktörlerden biri.

Peki Yandex Direct reklam nedir? ve markalar yandex direct reklamları ile satış stratejilerini ne yönde geliştirebilir?

İçerik ve medya reklamlarının ortak yayınlama platformu olan Yandex Direct ile satış hunisi oluşturabilir pazarlama görevlerini tüm düzeylerde yerine getirebilirsiniz.

Yandex Direct, imaj reklamı ve performans reklamları olarak bölümlenir. İmaj, medya reklamlarını ele alır. Medya reklamlarında ilgi alanlarına, sosyo demografik bilgilere ve CRM bilgilerine göre hedefleme/lokal hedefleme çalışmaları gerçekleştirilir.

Yandex direct performans reklamları içerik reklamı ve yeniden pazarlamayı ele alır. İçerik reklamı, kullanıcı sorgularına reklam ile yanıt verir. Yeniden pazarlama ise web sitenizi ziyaret edenler, iletişim formu dolduranlar ya da banner görüntüleyenler için oluşturulan bir reklam türüdür. Yeniden pazarlama ile hedef kitlenizi yeniden kazanabilir ve tekrarlanan alım süreci için teşvikte bulunabilirsiniz.

*Yandex reklamları yandex arama sonuçlarında ve reklam ağının sitelerinde yayınlanır.

Sizler de yandex direct reklam ajansları ile profesyonel bir yönetim sağlayabilir ve reklam bütçenizi doğru şekilde yöneterek etkileşim-satış ivmenizi yükseltebilirsiniz.

Detaylı bilgi için kurumsal sayfamızı ziyaret ederek bizlere Merhaba Demeyi unutmayın!