Yerelde ve globalde uygulanan eğitim metotları göz önünde bulundurularak küme eğitim modeli çerçevesinde son teknoloji ile hareket eden Uluğbey Okulları, dijital medya çalışmaları için Destex Digital’i seçti!

Türkiye’nin en seçkin eğitim kurumlarında uzun dönem üst düzey yönetici ve öğretmen olarak çalışmış bir kadroya sahip ve özgün eğitim yönetimi ile evrensel başarıyı elde eden Uluğbey Okulları, bundan sonraki süreçte dijital operasyonlarını bizimle yürütecek.

360 derece hizmet sunan ve markaların tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında toplayan ajansımız, Uluğbey Okulları için de bu anlamda çözüm ortaklığı sunacak. Bildiğiniz üzere 07 Nisan’da gerçekleşen “Eğitim Sektörüne Yönelik Dijital Davranışlar ve Fırsatlar Zirvemizde” eğitim sektörünün dijital alanına yönelik önemli raporlamalar sunmuştuk. ( ESTA Raporu detayları için tıklayınız ) Eğitim sektöründe yaşanan reklam yanlışları ve tanıtımlar sırasında kullanılması gereken argümanlar hakkında Uluğbey Okulları ile de keyifli bir toplantı gerçekleştirdik.

Toplantımızda ESTA Raporunun önemli detaylarına değindik. Doğru reklam stratejileri ile doğru alanlarda var olmanın önemi hakkında konuştuk. Uluğbey Okulları ile geleceğin mimarı olacak gençlerimiz için başarılı dijital çalışmalar yürütmenin memnuniyetini duymaktayız.