Profesyonel kullanıcıların hızlı ve güvenli kripto para alım – satım yapmalarını temin eden Narkasa’nın SEM Ajansı olduk! Dünya standartlarında en son tekmoloji ile hazırlanmış kullanıcı dostu bir platform olan Narkasa, dijital reklam faaliyetlerini artık Destex Digital işbirliği ile yürütecek.

Yüksek düzeyde güvenlik standartlarıyla hizmet sunan Narkasa, uluslararası bağımsız denetim şirketlerinin periyodik denetimine tabi kolay ve güvenli bir platformdur. Destex Digital olarak Narkasa için gerekli tüm reklam optimizasyonları ve medya çalışmaları adına faaliyetlerimize başladık.

Kişisel veri ve varlıkların güvenliğini her koşulda 1. öncelikte bulunduran Narkasa, dijital varlığını da kuvvetlendirmek ve profesyonel reklam deneyimleri yaşamak için Destex Digital’i tercih etti. Bu sektörde geliştirilmiş uzmanlığa sahip ekibimiz ile tüm markalarımıza 360 derece hizmet sunmaktan bizler de memnuniyet duyuyoruz.

Dijital reklam yatırımlarının doğru alanlarda kullanılması ve medya planlarının uzmanlar tarafından oluşturulması dönüşüm ve performansı önemli noktada etkiliyor. Google Premier Partner Ajansı olarak tüm müşterilerimizin sektörlerine özel analizler ile performans planları kurguluyoruz. Böylece bu alana yapılan yatırımlardan maksimum verim almanıza destek sağlıyoruz!