Marketing Meetup 2018 “DENEYİM” teması ile 19 Nisan’da gerçekleşti!

İş dünyası için Türkiye’nin en iyi içeriklerini üreten Marketing Meetup, iş zekasına, analitiğe ve entelektüelliğe meydan okuyarak adeta klişelere meydan okudu. Etkinlikte bu yıl ilk defa MARTECH ödül töreni de düzenlendi. Birçok farklı kategoride birçok başarılı firma ödüllerini almanın mutluluğunu yaşadı.

Programda Olcayto Cengiz anıların yapı taşı olan “deneyim” konusunu işledi. Migros Marcom & CRM Direktörü Kına Demirel ise Türkiye’de şu anda ve yakın gelecekte müşterinin hayatını etkileyen trendler hakkında konuştu.  Bager Akbay, şair robot “Deniz Yılmaz” deneyimi ile herkesi şaşkına uğrattı. Tüm bunların dışında Big Data ve verilerin değerlendirilmesi ile ilgili olarak en önemli noktalara değinildi.

Marketing Meetup’a damga vuran diğer bir nokta ise Türkiye’nin büyük ilgi ile beklediği yapay zeka harikası Robot Sofia idi. Sofia, insana oldukça benzer görüntüsü, sorulara seri yanıt verme yeteneği ve sempatik yanıtları ile büyük bir ilgi gördü.

Destex Digital olarak bizlerde bu yıl UNUIQ İstanbul’da gerçekleşen Marketing Meetup 2018’in resmi sponsoru idik. Etkinlikte Uzay teması ile oluşturduğumuz ve ziyaretçileri “dijitalin hızına yetişin” sloganı ile karşıladığımız standımız büyük ilgi gördü.

İşte Marketing Meetup 2018 “DENEYİM” Etkinliğinden Kareler;