Destex Digital olarak eğitim sektörüne yönelik dijital operasyonlarda, tüm köklü eğitim kurumlarının çözüm ortağı olmaya devam ediyoruz!

Günümüzün ve geleceğin vazgeçilmez gerçeği olan dijital alanda başarı ivmesini yükseltmek  için İstanbul Ticaret Üniversitesi’de bizleri seçti. Bugün İstanbul Ticaret Odası’na ait Ticaret Üniversitesi ile birlikte özel bir dijital strateji oluşturmak ve yeni dönem medya planlarını değerlendirmek adına bir araya geldik. Eğitim sektörüne ışık tutmak ve kurumların dijital operasyonlarını en başarılı şekilde yürütmek, 360 derece hizmet sunan profesyonel ekibimiz için en önemli nokta.

Bu anlamda eğitim sektörüne yönelik kurumların yapmış oldukları dijital yanlışlar, doğru kurgulanmayan reklam stratejileri ve başarısızlığın önüne geçmek adına eğitim zirvelerimizi de sürdürüyor olacağız.

Akademik yönlü tecrübe ve eğitim ortamlarında standartları yüksek bir gelecek vaat eden İstanbul Ticaret Üniversitesi ile çözüm ortaklığı gerçekleştirmekten Destex Digital olarak memnuniyet duymaktayız.