Haliç Üniversitesi’nin Performans Ajansı Destex Digital Oldu!

Haliç Üniversitesi, 2022-2023 tercih döneminde başta Google ürünleri olmak üzere tüm dijital performans sürecini Destex Digital ile sürdürecek!

Sağlık, mühendislik, mimarlık, spor ve sanat gibi geniş bir spektrumda eğitim ve araştırma misyonuna sahip Türkiye’nin öncü Vakıf Üniversitesi Haliç, dijital performansını maksimum seviyeye ulaştırmak için Google Premier Partner ajansı Destex Digital ile anlaştı.

1998 yılından bugüne bünyesindeki 7 Fakülte, 2 Yüksekokul, 1 Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve 10 bini aşkın mevcut öğrencisi ile eğitim hayatına devam eden Haliç Üniversitesi, yeni tercih döneminde dijital reklamcılık faaliyetlerini Destex Digital ile sürdürecek.

Eğitim sektörüne özel dataları ve geçmiş dönemde düzenledikleri etkinlikleri ile ön plana çıkan başarılı Performans Ajansı Destex Digital, Haliç Üniversitesi için de çalışmalarını en kısa sürede aktif edeceğini duyurdu. Ajans, aynı zamanda İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Fenerbahçe Üniversitesi gibi eğitim kurumlarının da dijital faaliyetlerini yürütüyor. 

Haliç Üniversitesi bu yıl oyun içi reklamcılık alanında da çalışmalarına yer veriyor. Oyuniçi reklamcılık alanında Türkiye’nin ilk platformu olan Portuma’nın partnerliğini alan Destex Digital, bundan sonraki dönemde müşterileri için yeni bir reklam pazar alanı da sunmuş olacak. Portuma’nın ilk ajans partneri olan Destex Digital müşterilerinin reklamlarını oyuniçi alanlarda gösterebilecek. Üstelik bu reklam deneyimi oyun kesintiye uğramadan gerçekleşeceği için oyun severlerin de ilgisini çekecek.

Destex Digital, Haliç Üniversitesi ile olan çözüm ortaklığını sosyal medya üzerinden de paylaştı.