Dijital reklamcılık sektöründe 10 yıllık tecrübeye sahip başarılı ve ödüllü Google Premier Partner ajansımız, New York ofisini açtı.

Türkiye’de alanında uzman 25 kişilik profesyonel ekibi ile markaların tüm dijital ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayan Destex Digital, gerçekleştirdiği saha araştırmaları sonrasında New York ofisini açtı. Hali hazırda yurt dışı medya çalışmaları da sürdüren başarılı ajans, daha kaliteli hizmet sağlamak adına bu kararı aldı. Bundan sonraki süreçte müşteri ilişkileri olarak dijital operasyonlarda New York ofisi de etkin rol oynayacak.

Destex Digital ajans başkanımız Emrah Ünal; “Nihai pazar araştırmaları sonrasında müşteri ilişkileri süreci için New York ofisimizi açtık. Bundan sonraki süreçte müşteri ilişkileri ekibi, medya çalışmaları için markalara destek sağlıyor olacak. Fakat tüm operasyon şuan ki aşamada merkez ofisimiz tarafından takip edilecek.

New York ofisi planlamalarımızda yurt dışı reklam çalışmalarındaki bütçe kıstasını ve daha birçok önemli hususu markalar adına değerlendirerek yola çıktık. İlerleyen süreçte müşteri ilişkileri dışında Türkiye ekibimiz gibi ana yönetim çalışmalarını yönetecek bir destek sunmakta planlarımız dahilinde.

Ödüllü bir Premier Partner Ajansı olarak ülkemizi yurt dışında da başarılı medya çalışmaları ile temsil etmekten memnuniyet duyacağız.” İfadelerini kullandı.

Yurt dışı reklam çalışmaları hakkında bilgi almak ve Destex Digital vaka çalışmalarını incelemek için tıklayınız.