3 senedir başarılı bir çözüm ortaklığı sağladığımız Kozmos Yazılım ve Teknoloji Lisesi ile yeni dönemin stratejilerini belirlemek adına bir araya geldik.

Gerçekleştirdiğimiz toplantıda çalışma başlangıcımızı ve bugün ulaştığımız noktayı da birlikte değerlendirdik. Kozmos Teknoloji ve Yazılım Lisesi’ne ekip olarak ilk defa görüşmeye geldiğimizde inşaat halinde bulunan eğitim kurumunu bugün modern ve yazılım temelli sınıfları ile  200’ün üzerindeki öğrenci sayısıyla görmek bizleri oldukça mutlu etti.

Bugüne dek başarı kaydeden dijital operasyonları değerlendirmek ve başarıyı ileri taşımak adına medya planları oluşturmak için Kozmos Lisesi ile keyifli bir toplantı düzenledik. Geleceğe yön verecek öğrenciler yetiştiren nitelikli eğitim kurumu adına yeni dönem stratejileri oluşturduk.

Uzun zamandır birlikte çalışmaktan keyif aldığımız Kozmos eğitim kurumunda heyecanlı öğrenciler ile bir araya gelmek ekibimizi de oldukça motive etti. Yeni dönem için Kozmos Teknoloji ve Yazılım Lisesi ile çalışmalarımıza başladık.

-Birlikte nice senelere Kozmos!