İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin 2019 tercih döneminde doluluk oranını %18 arttırdık.

Müşterimizin 2019 – 2020 eğitim yılı içerisinde dijitalden beklenti ve hedeflerine göre sektörü için uygun olabilecek Google Ads, Sosyal Medya, Network Ağlarımız ve diğer mecralar ile reklam modellerini belirleyerek çalışmalarımıza başladık.

Destex Digital olarak hazırlamış olduğumuz ESTA 2019 (Eğitim Sektöründe Trend Analiz) raporu; üniversite tercihi yapan öğrenciler ve çocukları tercih yapacak olan ebeveynlerin davranışlarını ve alışkanlıklarını öğrenmeyi hedefleyerek, saha taraması yapılarak anket sistemi üzerinden elde edilen veriler ile oluşturulmuştur. Anketler sırasında katılımcıların kişisel bilgileri hariç diğer demografik bilgileri istenmiştir.

Dijital Kampanya Kurgu ve Kurulumu

Dijital kampanya kurgu ve kurulumlarımız da müşterimizin sektörünü analiz ederek, tarihsel strateji belirledik. Belirlenen tarihlere göre algı yönetimi ile öğrencilere ve ebeveynlere İstanbul Ticaret Üniversitesinin Google AdWords, Sosyal Medya, Networklerimiz, Programatik, TV Reklamlar ile doğru içeriği, doğru zamanda, doğru kişilere gösterilmesini hedefleyerek kurguladık.

Vaka çalışmasının hepsini incelemek için tıklayınız.