Araştırma, geliştirme, reçeteli ilaçların üretimi ve pazarlanması alanında faaliyet gösteren, 24,4 milyar dolarlık sağlık hizmeti hacmi ile dünyanın önde gelen yenilikçi ve araştırmacı ilaç şirketlerinden AstraZeneca’nın SEM ajansı Destex Digital oldu!

İlaçları 100’den fazla ülkede satılan ve 16 ülkede üretim yapan AstraZeneca, Google ADS faaliyetleri için Destex Digital ile çözüm ortaklığı sağladı.

Destex Digital Ajans Başkanı Ozan Emrah Ünal konu ile ilgili;

“Hastaların hayatlarında önemli bir fark yaratan yenilikçi ilaçların, sağlık hizmetine sunulması adına anlamlı bir hedefle faaliyet sürdüren AstraZeneca için yeni dönem medya planlamaları oluşturduk. Eğitim ve sağlık gibi önemli hizmet kolları için profesyonel Google ADS ekibimiz ile birlikte sektör analizleri doğrultusunda özel reklamcılık operasyonları düzenliyoruz. Bir Google Premier Partner Ajansı olarak markaların köklü ve güçlü varlıklarını dijital dünyada da hakim kılmak adına destek sağlıyoruz. AstraZeneca için de çalışmalarımıza start verdik. Yaşama değer katan ilaçları keşfetmek için bilimin sınırlarını zorlayan başarılı şirket  ile yeni iş birliğimizden ekip olarak memnuniyet duymaktayız.” ifadelerine yer verdi.