Google vizyondaki filmlerin detaylarını gösteren yeni özelliği…

Google kullanıcılarının tüm isteklerine en iyi yanıtı verebilmenin yanı sıra kolaylaştırıcı özelliklerle de vazgeçilmez olmayı sürdürüyor. Sinema severlerin hoşuna gidecek yeni özelliğini tanıttı. ” Showtimes ” özelliği ile izlemek istediğiniz tüm filmlerin detaylarını görebileceksiniz.

Google'dan "Showtimes" Özelliği

İzlemek istediğiniz film ile ilgili arama yaptığınızda buna benzer diğer film önerilerini de listeliyor. Google yeni özelliği ile vizyondaki filmleri, seanslarını, film puanını ve kriterlerini de listeleyecek. Bu özelliğe Showtimes yazarak hızlıca erişebilirsiniz. Gmail servisini kullanıyor ve konum ayarınız açık ise size yakın bölgede gösterimde olan filmlerin listesini görüntüleyebilirsiniz. Seçtiğiniz filme dair bütün detayları bulabileceğiniz bu özelliği çok seveceksiniz.

Özellik tam olarak Ülkemizde bazı kısımları ile kullanılabilmektedir. Showtimes özelliği ülkemiz dışında film yorumu, puanı ve o anda satın alma işlemlerine olanak sağlamaktadır. Showtimes özelliği ile seçilen filmin bileti ,Movietickets.com, Atom Tickets ve Fandango gibi siteler üzerinden yada sinemaya ait siteden satın alma işlemi gerçekleştirilebiliyor.

Gökhan AKSOY
SEO Uzmanı