Destex Digital olarak eğitim sistemine özel çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu alanda yapılan dijital yanlışlar, uygun olmayan stratejiler ve sonrasında görülen başarısızlığın önüne geçmek adına ajans olarak birçok eğitim kurumunun katıldığı eğitim zirveleri düzenliyoruz.

Eğitim sektörüne yönelik dijital stratejileri ilettiğimiz ve bu sektördeki fırsatları gözler önüne çıkardığımız eğitim zirvelerimizde tam olarak hedef kitle odaklı olmanın altını çiziyoruz. Eğitim kurumlarının sunmakta oldukları hizmetleri ailelerin ve öğrencilerin en iyi şekilde anlayabileceği yolla dijital operasyonlar gerçekleştiriyoruz.

Düzenlediğimiz etkinlikler ve eğitim sektörüne yönelik faaliyet sonrasında birçok büyük eğitim kurumu ile anlaşma sağladık. Eğitim kurumlarının doluluk oranlarını arttırmak, sektöre yeni adım atmakta olan eğitim kurumlarının marka bilinirliklerini yükseltmek ve bu alanda köklü geçmişe sahip kurumlarının yaratıcı dijital çalışmalar ile yerlerini korumak adına ekipçe özel medya çalışmaları oluşturuyoruz.

Uluslararası bir eğitim kurumu olarak dünyada adından sıkça söz ettiren Gelişim Üniversitesi ile de geçtiğimiz gün çözüm ortaklığı gerçekleştirdik. Düzenlediğimiz etkinliklerin getirdiği başarı ve memnun müşterilerimiz ile çalışmalarımızı sürdürmek bizleri oldukça mutlu ediyor. Gelişim Üniversitesi ile çalışmalarımıza start verdik.   360 derece hizmet sunan dijital medya ajansımız, öğrenci ve aile odaklı eğitim sisteminde tamamen hedef kitleye yönelik analizler doğrultusunda ilerliyor. Gerçek veriler ile aileler ve öğrencileri anlıyor, onların isteklerine yönelik dijital medya çalışmaları oluşturuyoruz. Hedef kitleyi anlamanın çalışmalarda sağladığı başarı ise gözler önünde…

Destex Digital olarak Gelişim Üniversitesi ile çözüm ortaklığı sağlamaktan memnuniyet duyduk.

“Gelişim Üniversitesi 2018 yılında Türkiye’de en yüksek kayıt alma oranına sahip 3. Üniversite oldu! Destex Digital olarak Gelişim Üniversitesi için kurguladığımız reklam stratejilerimizi ve vaka çalışmalarımızı incelemek için tıklayabilirsiniz.