İnsan beynindeki satın alma algısını derinlemesine değerlendiren yeni nesil pazarlama stratejisi Nöro Pazarlama, dünyaya hızlı bir şekilde hakim oluyor. Bugün birçok dünya markasının kullandığı bu yöntem, insan beynine etki eden düşüncelere odaklanmayı ve tüketici davranışlarına yönelik hareket etmeyi  destekliyor. Ödüllü bir Google Premier Partner Ajansı olarak bizler de müşterilerimiz için Nöro Pazarlama  tekniklerini kullanıyor ve satış odaklı liderlik performansını maksimum düzeye çıkarmak adına operasyonlar gerçekleştiriyoruz.

Yeni nesil pazarlama yöntemleri içerisinde etkili sonuçlar gösteren Nöro Pazarlama ile tüm markalar, insanlar üzerinde gerçek bir etki oluşturmayı keşfediyor. Böylece gerek reklam kampanyaları gerekse marka dili noktasında  insan davranışları üzerine başarılı bir iç görü kazanılıyor. Günümüzde birçok şirket pazarlama konusunda çok önemli bir gerçeği gözden kaçırıyor. Bu da tüketici gibi düşünememek! İçinde bulunduğumuz dijital dünyada tüketicileri anlamak, durgun ekonomide yolunuza hız kesmeden devam etmenize yardımcı olacaktır.

Dijital platformlar ve medya çalışmaları ile birlikte yeni nesil tüketiciye ulaşmak artık oldukça kolay. Fakat onları etkilemek ve akılda kalmayı sağlamak hiç kolay değil. Çünkü rekabet oldukça yüksek. Günümüzde tüketiciler çok fazla uyaranla yani reklam ve pazarlama içeriğiyle karşı karşıya. Bu nedenle rakipleri geride bırakarak ön plana çıkmak ve potansiyel kitlenin birçok rakip içerisinden “sizi seçmesini” sağlamak için X,Y ve Z kuşaklarına özel içerik, görsel ve stratejiler geliştiriyoruz.

Google Ads Reklamlarında Nöro Pazarlamayı Nasıl Kullanıyoruz?

Dijital Reklamcılıkta Bilimsel Yaklaşımlar İle Nöro Pazarlama Tekniklerini Nasıl Kullanıyoruz?

Ads reklamlarında hedef kitleye uygun çarpıcı reklam metinleri kullanmak başarı ivmesi elde etmek için son derece önemli. Bazı kelimelerin insan zihninde daha kalıcı ve eyleme yöneltici etkiler yaratabildiğini biliyor muydunuz?

“Sen, Çünkü, Bedava, Değer, Garanti Etmek, Şaşırtıcı, Kolay, Mükemmel, Keşfetmek, Şimdi Harekete Geçin, Güvenilir ve Etkili, İspatlanmış, Pazarlık, Kocaman, Servet, Muhteşem, Duygu”

Yukarıda ilettiğimiz kelimeler nöro pazarlamada potansiyel kitleyi harekete geçiren önemli verilerdir.  Biz Destex Digital olarak Nöro pazarlama yöntemlerini reklam çalışmalarımızda bu önemli veriler ile değerlendiriyor ve sektörlere yönelik analizler ile reklam metinleri yaratıyoruz. Böylece hedef kitle her zaman şaşırtıcı ama güvenilir reklam deneyimleri yaşıyor. Bu da daha fazla tıklama almanızı sağlıyor.

Kullandığımız Nöro Pazarlama Teknikleri Tıklanma Oranlarınızı Nasıl Arttırıyor?

Etkileyici reklam deneyimleri sunmak için ayrıntılara dikkat edilmesi gerekir. Kullanıcıların gerçek seçimlerini öğrenmek için testler yapmak, bilimsel yaklaşımlar ile doğru sonucu elde etmenizi sağlar. Bazen bir reklam görselinde bulunan kişinin sağa ya da sola değil tam karşıya bakması dahi tıklanma sonuçlarında büyük fark yaratır ya da harekete geçirici butonun gri değil yeşil renkte olması form oranlarınızı bir anda arttırabilir. Bu gibi insan zihninde etki uyandıran detayları kullanmak, kişilere başarılı reklam deneyimleri sunmamızı sağlar. Destex Digital olarak reklamcılık noktasında tüm nöro pazarlama tekniklerini değerlendiriyor ve dijital çalışmalarımızı bilimsel yöntemler ile ele alıyoruz. Böylece her zaman potansiyel kitlenize uyumlu, profesyonel dijital reklamcılık çözümleri sunuyoruz.

Sosyal Medya Çalışmalarında Nöro Pazarlamayı Nasıl Kullanıyoruz?

Pazarlama konusunda marka bilinirliği elde etmek için profesyonel adımlar atmak ve verileri değerlendirmek son derece önemli. Bu aşamalardan biri de vektörel görseller ile gerçek görseller arasındaki ilişkilendirme. Hedef kitlenize gerek reklam kampanyaları gerek sosyal medya yayınları konusunda gerçek kişilerin ve gerçek ortamların bulunduğu görseller sunmaya özen gösteriyoruz. Çünkü potansiyel kitleye gerçekçi şekilde dokunmak satış ve tıklanma oranlarını büyük oranda arttırıyor.

Ürün Deneyimleri ve Bilinçaltı Analizi İle Nasıl Başarı Elde Ediyoruz?

Sosyal medya çalışmaları için hazırladığımız videolarda ses faktörünün dahi beyinde yarattığı aktiviteleri analiz ederek ürünün ya da hizmetin hedef kitleye sunulmadan önceki bilinçaltı ve bilinç düzeyindeki etkinliğini araştırıyoruz.

Dijital Reklamcılıkta Bilimsel Yaklaşımlar İle Nöro Pazarlama Tekniklerini Nasıl Kullanıyoruz?

Duygular, davranışlara öncülük ederler. Renklerin de insan zihninde farklı duyguları çağrıştırdığı ispatlanmış bir gerçektir. Örneğin kırmızı renginin iştah açıcı etkiler yaratması ya da mavi rengin zihinde güvenilir bir izlenim bırakması gibi. Tüm bu verileri değerlendirerek hitap ettiğiniz kitleye yönelik görsel tasarımlar ortaya çıkarıyor ve rakip analizleri ile değerlendirme yaparak sosyal medya planlamalarımızı aktif ediyoruz. Nokta atışı hedeflemeler ile profesyonel ürün- hizmet deneyimleri bir araya geldiğinde başarılı sonuçlar ortaya çıkarıyoruz!

SEO Çalışmalarında Nöro Pazarlamayı Nasıl Kullanıyoruz?

Dijital Reklamcılıkta Bilimsel Yaklaşımlar İle Nöro Pazarlama Tekniklerini Nasıl Kullanıyoruz?

Nöro pazarlama yöntemlerini SEO çalışmaları bazında da etkili şekilde değerlendiriyoruz. Hedef kitlenizin zihninde yer etmek ve marka bilinirliğinizi arttırmak adına sektörünüze ilişkin anahtar kelimelerde ilk sıralarda konumlanmak, daima ulaşılabilen başarılı bir marka imajı oluşturmanızı sağlar.

Erişilebilirlik Deneyimi İle Potansiyel Kitlenizin “İlk Tercihi” Olmanızı Nasıl Sağlıyoruz?

Tüm rakipleri geride bırakarak ürün ya da hizmetiniz için “ilk ulaşılan kaynak” olmak potansiyel kitle için harika ve akılda kalıcı bir deneyimdir.  Fakat yalnızca ilk sayfada konumlanmanız sadık ziyaretçi/müşteriler elde etmek için yeterli değildir. SEO çalışmalarımızda ziyaretçilerin sorularını eksiksiz şekilde yanıtlayacak seo uyumlu metinler, sayfada zaman geçirmelerini destekleyecek videolar ve tüm bu süreçte vakit kaybettiklerini düşünmeden kaliteli bilgiler edinebilecekleri web sayfaları oluşturuyoruz. Bu deneyimleri kendi web sitemiz üzerinde de sizlere sunuyoruz.

SEO çalışmalarında ziyaretçilerin sayfada kalma süreleri, araştırdıkları konu ile alakalı olarak varyasyonlu sorulara da yanıt bulabilecek çok yönlü verilere ulaşabilmeleri, bu sayfaların tasarımı ve renkleri nöro pazarlama ile doğrudan ilişkilidir. Her açıdan ulaşılabilen olmak ve nöro pazarlamanın en önemli kuralı olan akılda kalıcılık sağlamak adına uzman SEO ekibimiz ile sizlere destek sağlıyoruz. Web sitenizin metinleri, teknik detayları, resim optimizasyonları, içerik optimizasyonları ve hatta renk seçenekleri dahi SEO uzmanlarımız tarafından sektör analizleri ile değerlendiriliyor. Böylece getirisi yüksek, kalıcı bir pazarlama stratejisi elde ediyorsunuz.

Müşterilerimiz için her zaman özgün, yenilikçi, tarafsız dijital reklam çalışmaları oluşturuyoruz. Böylece ortak bir bağ yaratıyoruz. Bu bağı korurken yenilikler yaratmaya devam ediyor ve tüketici gibi düşünmeyi hiçbir zaman gözden kaçırmıyoruz. Markaların tüm dijital ihtiyaçlarını tek çatı altında toplayarak sizlere daima kusursuz – kesintisiz ve benzersiz reklam deneyimleri yaşatıyoruz!

Web Tasarım Çalışmalarında Nöro Pazarlamayı Nasıl Kullanıyoruz?

Nöro pazarlama teknikleriyle, web sitenize giren ziyaretçilerinizin neleri incelediklerini, baktıkları noktanın beyinde oluşturduğu duygusal etkiyi, tasarımlarda kullanılacak renklerin insan zihnindeki baskın çağrışımlarını tespit edebiliyoruz. Oluşturulan uzman analizleri ve hitap ettiğiniz sektöre uygun tasarımlar ile tıklanma ivmesi yakalayan web siteleri elde etmenizi sağlıyoruz.

UX Analizleri İle Nasıl “Tamamen Kullanıcı Odaklı” Web Siteleri Yaratıyoruz?

Dijital Reklamcılıkta Bilimsel Yaklaşımlar İle Nöro Pazarlama Tekniklerini Nasıl Kullanıyoruz?

UX araştırmaları yani kullanıcı deneyimleri tüm hizmetlerimizde önem verdiğimiz ve odaklandığımız bir noktadır. Nöro pazarlama teknikleri ile oluşturulan web sitelerinin masaüstü ya da mobil ziyaretçilerinin göz hareketleri, yüz ifadeleri ve beyin EEG verileri eş zamanlı olarak kaydedilir, bu veriler mouse hareketleri ve anket soruları ile senkronize olarak değerlendirilir ve uzman ekibimiz tarafından yorumlanır. Böylece kullanıcı odaklı web siteleri ortaya çıkarırız. UX araştırmaları yalnızca web sitesi ya da tasarım çalışmalarımızda değil, AdWords alanında planlanan landing page vb. operasyonlarda da kullandığımız önemli bir nöro pazarlama tekniğidir.