Yandex Metrica Türkiye ekibi bugüne dek birçok farklı alanda etkinlik düzenledi. Destex Digital olarak bu verimli etkinlik süreçlerine her zaman dahil oluyoruz. Ancak bu defa ilk kez bir yayıncılar buluşması gerçekleşti. Etkinlikte Mynet.com’dan Chief Product Officer Fuat Şeker, Doğuş Yayın Grubu dergilerinden Digital Marketing Project Manager Beliz Yıldırım ve Onedio.com program veri başkanı Ömer Akgül bizlerle idi. Programın Moderatörü ise Vodafone Türkiye ekibinden Dijital Product Manager Nasibe Sağır idi.

Etkinlikte dijital dünyada çabucak tüketilen içerikler, içeriklerin etkileşim sağlayabilmesi için markaların nasıl adımları takip ettikleri ve içerik ile yayıncılık süreci üzerindeki zorluklardan bahsedildi. Bu keyifli etkinlikte aynı zamanda Yandex Metrica’nın yeni özelliği üzerinde de duruldu.

Metrica üzerindeki bu yenilik, içeriği segmente etme üzerine oluşturuldu. Yandex Metrica üzerinde Overgreen içerik oluşturma ve ölçümleme, yazar metinlerinin aksiyonlarını kontrol etme gibi birçok yeni özelliğin aktive edilmesi üzerinde konuşuldu.

Destex Digital ekibi olarak Yandex Metrica Türkiye Pazarlama ekibinin düzenlediği etkinlikten oldukça memnun kaldık. Aşağıda etkinlik sürecinden kareleri inceleyebilirsiniz.