İş dünyası için Türkiye’nin en iyi içeriklerini üreten iş zekasına, analitiğe ve entelektüelliğe meydan okuyarak klişelere meydan okumayı sürdüren Marketing Meetup’ın bu yıl da resmi dijital pazarlama sponsoruyuz.

Geçen yıl Deneyim temasının işlendiği etkinlikte, bu yıl “happiness” teması oluşturuldu.

25 Nisan’da gerçekleşen etkinlikte yine güçlü bir konuşmacı kadro mevcuttu.

Bu etkinliğin mimarı Necip Murat’ın açılış konuşmasının ardından Shed Simove yaratıcılığın kilidini açabilmek için inanılmaz fikirlere sahip olabilmenin 3 yolundan bahsetti.

Sonraki süreçte yemeksepeti.com’un CEO’su Nevzat Aydın bizlerleydi. 2001 yılında hayata geçirdiği yemek sepeti projesinin gelişim serüvenini ve e-ticaret sektöründe insanları mutlu edebilmenin detaylarına değindi.

Marketing Meetup, Dünya’nın en iyi öğretmeni ile bizleri tanıştırdı. Andria Zafirakou, Eğitimde yaratıcılık “Sanat Eğitimin Kalbinde”konuşması ile herkese ilham verdi.

İlerleyen süreçte yenilikçi, düşündürücü ve şaşırtıcı nesnelerin yaratıcısı  Dominic Wilcox ve Vestel Ticaret Pazarlama GMY Tunç Berkman katılımcılar ile buluştu. Özellikle Vestel’in sokak hayvanları için oluşturduğu Sosyal Sorumluluk Projesi büyük ilgi gördü.

Meetup 2019’un en ilgi gören bir diğer ismi ise Pepee’nin yaratıcısı Ayşe Şule Bilgiç idi. Sıfır pazarlama bütçesi ve çizgi film sektörüyle ilgilenen 3 kişinin büyük bir yerli çizgi film markası meydana getirmesinin heyecan dolu öyküsünü paylaştı bizlerle. Aynı zamanda tüm bu büyük projelerin aslında büyük düşlerin mimarı olduğunu dile getirdi.

Programın ilerleyen saatlerinde Nielsen Türkiye, OXYAI, Infront Türkiye ve AK Sigorta’dan önemli isimler konuklar ile buluştu. Ünlü Film pazarlama danışmanı Peter Adee de Meetup’ta idi.

Martech Awards Ödül Töreni ile muhteşem deneyimler sunan Marketing Meetup programı sona erdi.

Destex Digital ekibi olarak sponsoru ve çözüm ortağı olduğumuz Marketing Meetup’tan bu yıl da büyük keyif aldık.Üstelik uzay temalı standımız etkinliğin ilgi odaklarından biri oldu.