Dünya’nın ilk kişiye özel kar ve zarar grafikleri sunan kripto para alım satım platformu Bitci.com’un SEM Ajansı Destex Digital oldu!

En uygun komisyon oranları ile Bitcoin, Ethereum, XRP ve diğer kripto paraları satın alabileceğiniz Bitci.com, aynı zamanda Türkiye Basketbol Milli Takımlar Ana Sponsoru. Destex Digital olarak Bitci.com için gerekli tüm reklam optimizasyonları ve medya çalışmaları adına faaliyetlerimize başladık.

Dünyada bir ilk ve tek olan, Bitcoin, Ethereum, XRP ve diğer kripto para çiftleri alım satım işlemlerinde kar ve zarar takibi de yapabilmenizi sağlayan Bitci.com , dijital varlığını kuvvetlendirmek ve profesyonel reklam deneyimleri yaşamak için Destex Digital’i tercih etti.

Bitcoin sektöründe 360 derece hizmet sunan bir Google Premier Partner Ajansı olarak müşterilerimize çözüm ortaklığı sağlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu sektörde geliştirilmiş uzmanlığa sahip ekibimiz ile tüm markalarımıza özel dijital reklamcılık stratejileri geliştiriyoruz. Böylece dijital yatırımı en doğru mecralarda kullanarak maksimum performans elde etmenizi sağlıyoruz.

Bitci.com için de yeni dönem planlarımızı oluşturduk.
Hoş geldin Bitci.com!