Destex Digital olarak Türkiye’de belirli sayıda ajansa verilen Google Premier Partners sertifikasına sahip olduk!. Peki Google Premier Partners nedir? Nasıl Google Premier Partner ajansı olunur?

Google Premier Partner rozeti, Google tarafından sınırlı sayıda ajansa verilen ve Google reklam kampanyaları bazında müşterileri için çok iyi sonuçlar elde eden iş ortaklarını tanımak amacı ile tasarlanmıştır. Bu rozete sahip olup Premier İş Ortakları’na dahil olan ajanslar, ek sertifikasyon gereklilikleri sağlıyor ve Google’dan daha fazla destek alıyorlar.

Genel standartlarda, kişiler ya da şirketler Google’ın resmi iş ortağı sayfasından kayıt yaptırarak ve gereken sertifikaları almak için sınav süreçlerine dahil olarak Google’ın iş ortağı olabilirler. Sınavlar başarılı olarak geçildiği taktirde Google kişi ya da şirkete Google Partner rozeti verir. Bu rozet mavi renklidir.

Google Premier Partner Rozeti ise Google’ın kendi iş ortakları arasında sağladığı bir sınıflandırmadır. Ajansların yönetimi, üstlendikleri markalar, bütçeler, hesap uzmanı ekipleri ve sahip olunan ödüllere yönelik olarak belirli ajanslara premier partner ajans olma yetkinliği verilir. Google premier partner rozeti turuncu renklidir. Müşterileri için iyi sonuçlar elde eden iş ortakları bu rozete sahip olarak daha iyi bir Google desteğine sahip olurlar.

Neden Google Premier Partner Ajansı İle Çalışmalısınız?

Web sitenize önemli ve hacimli ziyaretler alabileceğiniz alan olan Google üzerinden doğru bir yönetim sağlamak ve bütçeyi en iyi şekilde yönetmek için Google Premier Partner ajansları ile çalışmalısınız. Hesabınızın doğru yönetilmesi, hesap optimizasyonlarının sağlanması ile kısa sürede işinizi büyütebilir ve hedef kitleniz üzerinde marka bilinirliğinizi arttırabilirsiniz.

Google Premier Partner ajansları, Google İrlanda ekibinden direkt destek alır. Bu şekilde sorunlar ya da optimizasyonlar ile alakalı direkt olarak Google’ın destek sağladığı bir ekip ile çalışmalarınızı sürdürürsünüz. Hata ve gereksiz bütçe harcama oranı sıfıra indirgenir.

Dijital reklam ajansı ekipler halinde çalışır. Ancak sizin markanıza ait hesabı bir hesap yöneticisi kurar ve yönetir. Bu süreçte reklam başarınız hesap yöneticinizin tecrübesi ile doğru orantılıdır. Google Premier partner ajanslarında ekipler deneyimli ve uzman kişiler tarafından oluşturulur.

Dijital dünyada hızlı davranmak, aksiyon oluşturmak ve rakiplerinizden önce hareket etmek büyük önem taşır. Premier partner ajanslar gerek tecrübe gerekse ekip büyüklüğü olarak iş gücü yüksek ajanslardır. Markanızın tüm dijital reklam faaliyetlerinde önemli gün ve zamanlar için özel reklamcılık stratejileri önceden belirlenir.

 

Elif Çilem Aksoy

SEO Uzmanı